Endelig er det Jul!

Glædelig Jul!

Sidste år lavede vi impulsivt en fin lille drillenisse video, og vi havde egentlig ikke tænkt at vi skulle lave en i år. Men så kunne jeg godt fornemme på Asta at hun glædede sig rigtig meget til at drillenissen igen ville lave en video, så da klokken var 23:00, og børnene endelig sov, gik Julius igang med narrestreger.

7 timer senere, var video klar, og Far var træt... jeg ville prøve at få lidt effekter med i videon, men det gik ikke heeeelt så godt, jeg er pænt uduelig til video redigering.

Den blev ikke så god som sidste år, det blev lidt forceret, da vi hurtigt skulle skrive manuskriptet (tanken der tæller!). Hvis mine evner med speciel effekter havde været bedre, kunne jeg nok have reddet den lidt, men hey, det er slet ikke så slemt. Man må godt være lidt øm i den dejlige juletid!

Så nyd endelig vores fabelagtige skuespiltalent, og de exceptionelle "special effects", og hav en fantastisk dejlig jul, og et knaldgodt nytår.

Opslået af Jesper Charles Balslev på 23. december 2016
Nu slynger jeg lige en bemærkning ud i luften, ik'?
Den bedste gave jeg nogensinde har fået...

Den bedste gave jeg nogensinde har fået...

Se en flot engel... altså Asta.

Se en flot engel... altså Asta.

Det kan kun blive en hyggelig jul i år. Vi holder jul for bedsteforældrene, det er altid et hit.

Der er købt så mange julegaver at man skulle tro nisserne havde været på spil. Selv til gamle farmand er der mange pakker... uha, man kan jo slet ikke vente. Men det er nu ikke pakkerne der betyder mest, det at samles omkring det flotte juletræ, spise noget god mad, og nyde hinandens selskab, det er glæden ved livet. Jeg nyder det hvert år, og priser mig lykkelig over, at det er i Danmark mine børn vokser op. 

Der sker mange slemme ting ude i den store verden, det bekymrer mig, men det skal ikke afholde mig fra at nyde livet, med min dejlige familie, og især mine dejlige børn. Forhåbentligt vil vreden og volden ebbe ud som tiden går, og flere mennesker får lov til at opnå samme ro og glæde ved livet, som jeg personligt føler har her i Danmark.

Glædelig jul til alle, også dem som har det hårdt.

Det er jo kun jul jen gang i år

Kommentar / Feedback