Familie -> ??

Familien betyder alt, men betyder det at man altid skal vælge sin familie frem for alt? Nej siger jeg, er det egoistisk?

Jeg elsker mine banditter.

Men jeg elsker også at lære, mit arbejde, at programmere, at være alene og mange andre ting, som ikke nødvendigvis har noget med mine dejlige børn og gøre.

Til tider kan det godt være besværligt at balancere familielivet med en uddannelse, 2 studiejobs, 1 spilfirma, styrketræning, huslige pligter, kærestetid... osv. osv. Jeg sidder nogen gange og tænker... "Jeg burde have lavet mere med mine børn idag".

Man gør jo det bedste man kan, så man burde måske ikke sidde med de tanker.
Når det sker, så går jeg ud fra det er mit indre der snakker til mig og siger: "nåh, nu er det tid til at tage far hatten på lidt mere den næste tid".
Min indre fornuft kalder jeg den. Som taget ud af en scene fra tegnefilmen "Inderst Inde". (Vrede? Nejda!).

Ingen tvivl om vi er mange som har en indre stemme der fortæller os, når vi bruger lidt for meget tid på arbejdet, og heldigvis er jeg sikker på de fleste af os lytter til den. Vi må påskønne den fantastiske tid vi har sammen med vores børn de første 18 år (eller mindre!) af deres liv... indtil de flyver fra reden. 

Jeg ville hade at sidde om 15 år og tænke... "Jeg skulle have tilbragt mere tid sammen med dem, i stedet for at arbejde!". Selvom jeg har på fornemmelsen, at man altid vil sidde med de tanker. Det kan nok ikke undgås... men så er det heldigt man har resten af livet til at tilbringe tid med dem, selvom de er lidt ældre.

Hvad er min pointe? Altså... kig på min forside, Holstee Manifesto... nyd livet, det er kort, gør det du har lyst til.
Hvis du har lyst til at tage en fridag med ungerne, og tage i Legoland... doooo it! Men aftal det lige med bossen først.

Hm, første "snik snak" blogpost done... det gik da fint nok.

Kommentar / Feedback